SmartForum

Full Version: A ajuns omul pe luna?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
De ceva vreme se discuta pe aceasta tema considerata de multi ca cea mai mare conspiratie din toate timpurile..

Personal sunt de parere ca omul nu a ajuns inca pe luna ...toata aceasta inscenare fiind pusa la cale de guvernul USA pt a castiga cursa de cucerire a spatiului impotriva rusilor, care in aceea perioda erau mult peste americani la acest capitol.

Voi ce parere aveti? Smile
Eu ma gandesc ca , daca nu ar fi ajuns, probabil rusii ar fi putut demonstra cu usurinta acest lucru si i-ar fi facut de bascalie pe americani. De asemenea, ma gandesc ca acesta este un eveniment international si ca toata lumea a stat cu ochii tinta la el. Cred ca daca cineva a reusit sa faca asemenea inscenare .. are puteri divine Wink

E frumos sa tot gasesti chestii ciudate prin fotografiile de la NASA, dar sincer .. cred ca era muuuult prea greu de inscenat o asemenea cacealma. Poate mai greu decat sa ajunga efectiv pe luna ! Wink
prima plimbare pe luna a fost facuta la 20 iulie1969 de NEIL AMSTRONG SI EDWIN ALDRIN.a fost posibila datorita navetei apollo11.ulterior au mai fost altele 5 dintre care ultima in 1972in total 12 astronauti, dar a mai fost un al treilea,,,? stiti cumva care este numele lui?
In total 12 astronauti au pasit pe luna ? Sau ce vrei sa spui ?
Cred ca va puteti pune din nou intrebarea dupa ce vedeti

http://www.youtube.com/watch?v=LHzufIymeEE - toate cele 4 parti.
E destul de misto facut filmuletul
Foarte interesant documentarul. Totusi, cred ca nu vom sti vreodata cu siguranta daca omul a fost sau nu pe Luna.
Reference URL's