De ceva vreme se discuta pe aceasta tema considerata de multi ca cea mai mare conspiratie din toate timpurile..
Personal sunt de parere ca omul nu a ajuns inca pe luna ...toata aceasta inscenare fiind pusa la cale de guvernul USA pt a castiga cursa de cucerire a spatiului impotriva rusilor, care in aceea perioda erau mult peste americani la acest capitol.
Voi ce parere aveti?

Eu ma gandesc ca , daca nu ar fi ajuns, probabil rusii ar fi putut demonstra cu usurinta acest lucru si i-ar fi facut de bascalie pe americani. De asemenea, ma gandesc ca acesta este un eveniment international si ca toata lumea a stat cu ochii tinta la el. Cred ca daca cineva a reusit sa faca asemenea inscenare .. are puteri divine
E frumos sa tot gasesti chestii ciudate prin fotografiile de la NASA, dar sincer .. cred ca era muuuult prea greu de inscenat o asemenea cacealma. Poate mai greu decat sa ajunga efectiv pe luna !

prima plimbare pe luna a fost facuta la 20 iulie1969 de NEIL AMSTRONG SI EDWIN ALDRIN.a fost posibila datorita navetei apollo11.ulterior au mai fost altele 5 dintre care ultima in 1972in total 12 astronauti, dar a mai fost un al treilea,,,? stiti cumva care este numele lui?
In total 12 astronauti au pasit pe luna ? Sau ce vrei sa spui ?
Foarte interesant documentarul. Totusi, cred ca nu vom sti vreodata cu siguranta daca omul a fost sau nu pe Luna.