SmartForum

Full Version: OZN (UFO) - Suntem vizitati de entitati extraterestre ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
In secolul nostru unul dintre evenimentele neelucidate sunt asa numitele Obiecte Zburatoare Neidentificate (Unknown Flying Objects).

Sunt nenumarate observatii facute de martori cu avansate cunostinte tehnice, si care nu ar avea interes sa minta, sunt multe astfel de aparitii documentate pe film sau fotografii.

Este evident ca guvernele lumii (si mai ales cel al USA) ar avea de castigat enorm de mult prin stabilirea unui contact cu o civilizatie extraterestra avansata. In primul rand armata ar putea obtine avantaje extraordinare, si fireste invincibilitatea pe teatrul operatiunilor pamantene.

Va rog sa comentati cu privire la acest aspect. Credeti ca suntem vizitati de entitati extraterestre ? Credeti ca suntem singuri in univers ?
Sunt sigur ca nu suntem singuri in acest univers..nu ma refer aici neaparat la entitati inteligente ci la alte animale,plante sau alte forme de vietuitoare ... e greu de imaginat ca intr-un univers atat de vast sa nu existe si alte planete cu conditii prielnice pentru viata.

Cat despre "Credeti ca suntem vizitati de entitati extraterestre?" ..hmm nu stiu ce sa zic as tinde spre nu
La fel cred si eu. Ar fi un orgoliu prostesc sa credem ca suntem singuri in univers. Totusi, chiar daca nu suntem singuri, poate ca distantele care ne separa sunt prea mari (deocamdata ? ) pentru a ne permite sa luam legatura cu o alta civilizatie "extraterestra"

O alta intrebare pe care mi-o pun este : Ce interes ar putea avea o civilizatie avansata sa ia contact sau sa ajunte una inferioara, care intamplator se mai gaseste si la o distanta enorma de ea ?
nu cred in existenta extraterestrilor.
daca ar fi, dupa cum se crede, o naveta cu beculete si multe altele, acestia de unde le procura ???
de unde atata inteligenta? cum e si vorba : "nimeni nu s-a nascut invatat"
rolfrolfy > Tu ai masina ?
Daca da, de unde ai procurat-o ? Banuiesc ca nu s-a gasit in natura, ci a fost facuta.

Tot asa probabil , daca exista extraterestri, probabil ca vin de pe o planeta undeva in aceasta galaxie, si probabil ca folosesc un sistem de propulsie necunoscut noua.

Ma gandesc ca poate e o idee mult prea MARE sa ne consideram singurele forme de viata inteligenta din acest univers practic nelimitat.
extraterestrii exista. zicala zice ca orice legenda are un sambure de adevar. cum arata extraterestri, cum apar in atmosfera pamantului si toate cele nu au aparut dintr-o data fara nicio baza logica. exista multe civilizatii antice care credeau in existenta lor!
Da, cred ca ai dreptate.
Cred ca faptul ca se "inmultesc" raportarile de OZN-uri este rezultatul imbunatatirii sistemelor de comunicatii si datorita faptului ca sunt din ce in ce mai multe camere video (relativ ieftine) disponibile pt public.
eu zic ca suntem vizitati!
Cum ar fi oare sa fim vizitati de extraterestrii de gen feminin ?
Reference URL's